from idea to fruition banner

Rhizome Networks offer MVP Service for Startups: 'From Idea to Fruition'. 


Creating a new product is always a huge challenge whether you are early stage or mature company.

Instead of starting from zero, instead of hiring a team that cost a lot, instead of changing the plan of your existing product to adopt to new product, we offer our A-Team approach.


We help startups to reach the MVP goal without need to hire a dedicated team that costs a lot, and many times lack the knowledge of leading such kind of tasks. Do not mistake, we are not offering another outsourcing service. We focus only on Innovation!

 

We offer the same methodology we use for creating our own collaboration apps. There is a set of services that any SaaS require, regardless of specific business logic. Rhizome Networks has developed such framework and it offer startups to use a clone of this framework for their needs. 


We offer an intimate style of cooperation and knowledge sharing to brings your MVP (minimum viable product) alive.

Once you have MVP, you can adopt it in your R&D team, and continue with product grow from there, having all the knowledge brought to you by our methodology.


Our rate for R&D is 250 ILS per hour and in most cases, there is one person working on your MVP. Early stage and low budget Israeli startups can get a discount price. In certain, we may consider lower-cost combined with revenue-sharing. Our rate for consulting sessions is 350 ILS per hour.


Here are few things we can help you with:

    • Thinking together and elaborating your product idea.
    • Create the concept and design documents.
    • Building a MVP (minimum viable product) that you can try immediately with customers.
    • Training team to adopt the new product, performing maintenance and developing new features.
    • Help to build the R&D process and team, including technical interview and consulting.
  • Consulting session with highly experienced SaaS developer. I have over 24 years of experience in the software industry. Seat with me to discuss your vision and see what happen.

passport16072021

For more details please contact Gilad Tiram 


Email: giladt@rhizomenet.com


חברת ראיזום נטוורקס מלווה סטרטאפים וחברות בתהליך הפיתוח של מוצרי SAAS ושירותי ענן חדשים.
השרות ללקוחות מתמקד בתהליכי חדשנות, עיבוד החזון היזמי לרמת המשימות ופיתוח מוצר ראשוני MVP או בטא.
לא מצגת או מוקאפ, וגם לא אב-טיפוס שמבצע שימוש במידע מלאכותי, אלא שירות WEB בענן שניתן להשיקו אל מול לקוחות, לקבל משוב, לעשות התאמות ומשם לגדול.

לפי בחירתכם ניתן להתמקד רק בחלקים מההליך או בתהליך כולו, במתודולוגיית עבודה שאתם תקבעו או בכזו, שאני מביא איתי ושנוסתה בפיתוח מוצרים אחרים. השליטה בחזון, אופי המוצר, דרך יישומו וקצב יישומו נתונה בידיכם.

- יעוץ ועזרה בגיבוש הרעיון.
- מחקר ואיסוף מידע.
- אפיון המוצר ופיתוח מסמכי תכנון.
- אפיות תוכנית בדיקות.
- גזירת משימות והעברתן לתוכנת ניהול הפרויקט.
- ניהול הפרויקט
- עזרה במיון, גיוס והקמת צוות הפיתוח.
- וכמובן פיתוח תוכנה על פי מידת המעורבות ובפורמט שאתם תבחרו. אוכל לפתח עבורכם MVP ולאחר מכן להעבירו לצוות או שאוכל לפתח רק חלקים מהמערכת או שאוכל להשתלב בצוות קיים, או שאוכל לעזור לכם כמנהל פיתוח אד-הוק של הפרויקט המסוים עליו אנו עובדים יחדיו.

הרף של פיתוח מוצר חדש מאפס גבוהה מאוד לכן פעמים רבות חברות או יזמים מפחדים לגשת למימוש, גם בשל העדר ניסיון טכני מספיק בהקמת מוצר מאפס, הן של היזם והן של הצוות, וגם בשל הגישה שמניחה, שבכדי להגיע למוצר ראשוני נדרשת השקעת הון מאסיבית בחברה בכדי שניתן יהיה לגייס צוות שלם שיפתח את המוצר במשך מספר חודשים.

את הבעיה הזו והדילמות האלו אני פותר כפי שניתן לקרוא במאמר המצורף למטה!


לפגישת הכרות: giladt@rhizomenet.com
בטלפון: 



מוזמנים לקרוא את המאמר:


איך הופכים חזון למציאות - פיתוח שירותי ענן בעזרת CMF

=========================================

הרף של פיתוח מוצר חדש מאפס גבוהה מאוד לכן פעמים רבות חברות או יזמים מפחדים לגשת למימוש, גם בשל העדר ניסיון טכני מספיק בהקמת מוצר מאפס, הן של היזם והן של הצוות, וגם בשל הגישה שמניחה, שבכדי להגיע למוצר ראשוני נדרשת השקעת הון מאסיבית בחברה בכדי שניתן יהיה לגייס צוות שלם שיפתח את המוצר במשך מספר חודשים.

ניתן לפרק תהליך הקמה של מוצר חדש למספר אתגרים וראיזום נטוורקס מציעה מענה לכל אחר מאותם אתגרים.

- האתגר: ניסיון בהרמה של מוצר חדש משלב התכנון ועד פרודקשן.
\ המענה: מאפס-לפרודקשן זו העבודה שלי כבר שנים רבות.

- האתגר: יצירת תשתיות תוכנה שיתמכו בלוגיקה העסקית. אגב, גם חסידי הקוד-הפתוח לא פטורים מהאתגר הזה. בסופו של יום גם אם קיבלת לגו ליד, צריך ליצר ממנו משהו שיביא את התשתית לרמת פרודוקטיביות כזו שתתמוך ביישם הספציפי ולא תהפוך בעצמה למרכז הפרויקט. רכיבי לגו ביד לא אומר פרודוקטיביות ופעמים רבות אנשים מגלים שבגלל גישה פנאטית כלפי שימוש בקוד-פתוח הם יצרו ספינה משא רק כדי לחצות את הירקון.
\ המענה: ראיזום נטוורקס מציעה תשתית קיימת לפיתוח שירותי SAAS. התשתית אגב משלבת קוד פתוח עם קוד ייעודי שנוצר ועוצב עם הזמן בדיוק למטרה שלשמה התכנסנו – הרמת מוצר SAAS חדש.

- האתגר: בניית מערכת המידע ועיצוב ה API שתומך בה.
\ המענה: ראיזום נטוורקס עושה שימוש בפלטפורמת ניהול מידע (CMF) שמאפשרת הקמה של מערכות מידע מורכבות, כמעט ללא צורך (למעט מיקרים מיוחדים) לגעת בבסיס הנתונים או במערכת האינדקס לגישה מהירה למידע גדול (אם צריך). המערכת משלבת תשתית API שנוצרה אין-האוס, כך שמחד תדע לנצל את היכולות של ה CMF ומאידך תהווה בסיס ליצירת API עצמאי שמממש את הלוגיקה העסקית, ובמידת הצורך ניתן להעבירו לפלטפורמה אחרת.

- האתגר: יצירת ממשקים בדמות אפליקציות ווב, בין אם אתר אינטרנט, תוסף לדפדפן, בוקמרקלט או אפליקציה למובייל.
\ המענה: לראיזום נטוורקס מתודולוגיה קיימת לפיתוח יישומי ווב צד-לקוח אשר פותחה אד-הוק לצורך יצירת עוד ועוד יישומים, בלי צורך לשבור את הראש כל פעם מחדש איך מנהלים את הקוד, את תהליך בניית והוספת המסכים ואת יצירת הקוד הממוזער שרץ בצד לקוח. המתודולוגיה משתמשת במנוע תבניות ייעודי שמקצר בצורה דרמטית את תהליך הפיתוח מקטין את הקוד ומדגים הבחנה קריאה וברורה בין מבנה מסך ותפקודי מסך. בעוד ששימוש במתודולוגיה קיימת מקצר את התהליך, הנטייה לרדוף אחרי הפלטפורמה שכולם מדברים עליה (שמתחלפת כל שנה וחצי) מאריך את התהליך. חשוב לזכור שמדובר במוצר ראשוני שאם יצליח הממשק שלו יעוצב מחדש. לכן חשוב יותר לפעול במתודולוגיה ידועה ופרודוקטיבית מאשר לרדוף אחרי מה שכרגע פופולארי בשוק.


- האתגר: אינטגרציה עם תשתיות אחרות
\ המענה לראיזום נטוורקס ניסיון באינטגרציה עם תשתיות קיימות, כמו למשל וורדפרס, דרופל, רשתות אפליאציה למיניהן, חנויות וירטואליות כמו שופיפיי ואופן-כארט, מערכות שונות ב AWS כמו למשל S3, הודעות פוש בפיירבייס (FCM), ועוד.

השימוש בתשתיות של ראיזום הוא בגדר אפשרות ולא תנאי לעבודה משותפת
. אם קיימת העדפה אחרת, זו בחירה שלכם. הניסיון בהקמת מוצרים חדשים והגישה שניתן לממש גם רעיונות מורכבים, כאמצעות עבודה של מפתח בודד במקום לגייס צוות שלם, היא ההבדל. הסינרגיה שבין כל מרכיבי סוגי המענים לאתגרים השונים, היא השירות שאתם מקבלים.

דוגמא למערכת SAAS שיושבת על תשתיות שנבנו בראיזום ניתן למצוא באתר של מיזם "REQUESTS" . האתר מפנה ליישום ושירות של REQUESTS אשר כרגע נמצאת בשלבי בטא. המערכת משלבת יישום ווב/מוביל מורכב המחובר באמצעות API למערכת מידע מבוססת דרופל היושבת בצד-שרת, בארכיטקטורת SERVERLESS, ומריצה את פלטפורמת השירותים היחודית שפותחה בראיזום, ושיכולה לשמש אפליקציות שונות.

https://requests.contentglass.com

ראיזום מציעה לך להשתמש באותן מתדולוגיות ששימשו לבניית שרות RESQUESTS או חלקן, בכדי לממש גרסת בטא של המוצר אותו אתה רוצה לפתח, בלי להזדקק לצוות פיתוח שלם שירים מוצר כזה. המוצר שלך לא ירוץ על הפלטפורמה של ראיזום אלא על עותק ממנה.

אם הדברים למעלה מדברים אליך צור/י קשר, ישירות לדוא"ל או לטלפון ולא בהודעה.

לפגישת הכרות: giladt@rhizomenet.com